VAKANTIEHUIS JIVKA in het REUZENGEBERGTE, bohemen, TSJECHIË.         Gelegen bij de beek " Dřevíč ".

   ZWEMMEER en SKIPISTES in de buurt. OMHEINDE tuin. HOND toegestaan. KINDER-speeltoestellen. SPEELWEIDE van 1700 m2. SAT-TV met NL zenders. TEL: 040-2424469  en  06-34280023.  E-MAIL: info@reuzengebergte.net             http://www.bobovka.cz/

Komt een geweldige reis met een actieve entertainment voor uw kinderen of vrienden.
introductie operationele regels prijslijst bedrijfsuren reservering Ten beveiliging contact en locatie wegbeschrijving webcam video panoramische tour fotogalerij geschiedenis  

Bobsled Spindleruv Mlyn | introductie


     Voor iedereen die van plan was een reis of vakantie, hebben we een goede tip voor een geweldige ervaring. Richt je stappen naar het Reuzengebergte en ervaring onder andere actief en aantrekkelijk gebruik van uw tijd. En u beschikbaar bent 365 dagen per jaar, "Bobslee tracks HappyWorld Spindleruv Mlyn en Harrachov".Krkonošské bobsleebaan is ook een populaire bestemming voor familie, school, fiets of motor reizen.

    Spindler bobsleebaan werd gebouwd in 1997 als het eerste project in zijn soort in de Tsjechische Republiek en behoort tot de top producent van unieke technologie van de 330 realisaties van de drie meest aantrekkelijke projecten van deze soort in de wereld!Inclusief transport apparaat heeft een lengte van 1,400 mA rijder tijdens een rit met een gemiddelde helling 7,03% heeft 22 bochten, 5 sprongen (fouten) en drie tunnels. Echt opmerkelijk rijervaring, de snelheid die u kiest, ieder naar zijn vermogen, versterkt door de prachtige omgeving van Reuzengebergte. Op een enkele of dubbele bobsleeën kunnen draaien zonder problemen alle leeftijden, kinderen van alleen al acht jaar, acht jaar begeleid door ouders. Vanwege de kwaliteit van de verlichting, zelfs in het donker te bedienen.

    En als de bobslee run? Na montage op de bob in het vertrekstation, wordt de bobslee rijder natuurlijke circulatie gericht op het transport touw apparaat dat BOBSLEIGHER geëxporteerd om te beginnen. Hier wordt de bob automatisch losgekoppeld van het touw en ook automatisch naar het profiel van de bobslee run. Na een inval in de drinkbak bobsleebaan uw snelheid en rijstijl heeft BOBSLEIGHER regelt zeer efficiënte rem zelf. Dit feit maakt de rit een opmerkelijke, uitzonderlijk mooie ervaring. Het hele nummer is in overeenstemming met de veiligheidsvoorschriften, alleen gecertificeerd volgens de EU-regelgeving, maar ook van de TÜV. In overeenstemming met de operationele regelgeving is absoluut veilig, die onder andere mogelijk maakt zelfstandig rijden kinderen in de schoolgaande leeftijd.

    Bobsleebaan in Spindleruv Mlyn en Harrachov zijn van roestvrij staal en roller karren (één- en twee-bonen) kan momentane snelheden tot ongeveer 65 km / h te bereiken. Meteen zowel bobslee tracks kunnen worden geparkeerd. Voor bezoekers is er ook goed snacks waaronder gegrilde worstjes en ijs met zitplaatsen op de terrassen aan de bobslee tracks.Natuurlijk is er een moderne badkamer.

    Duitse leverancier van unieke en geavanceerde technologie - de enige in zijn soort in de wereld - werd gerealiseerd in Europa, Azië en Amerika, ongeveer 350 projecten. Volgens haar verklaring, rangen bobsleebaan Spindleruv Mlyn tussen de drie meest aantrekkelijke projecten in de wereld.

    Aantrekkelijke projecten bobbaan en de Giant MonkeyPark touw centra in Spindleruv Mlyn en Harrachov noemden we gezien de behoeften van de interne promotie als "Happy World" (Happy World). Door prijs turbulentie vooral energie, niet tarief 14 jaar werking bobsleebaan Spindleruv Mlyn toegenomen. Verdere details over www.bobovka.cz

Komt een geweldige reis met actieve leuk voor uw kinderen of vrienden.

naar: "HOME"


COVRI S.R.O.
info@reuzengebergte.net